DSC07571

Tack för din bokning!

Tid och antal
Er bokade tid för lunch är 1 timme. Gäller bokningen kvällen så är det är 2 timmar. Önskar ni förlängd tid, maila bokning@antonios.se för att kontrollera tillgänglighet. Vi har mycket begränsade möjligheter att ta emot er före er bokade tid. Bokat och bekräftat antal gäller. Vill ni bli fler personer, maila oss för att kontrollera om det går att utöka er bokning. Om ni önskar boka bord för ett sällskap som är fler än 8 personer, vänligen maila oss.

Kommentarsfältet
Kommentarer gjorda i bokningsformuläret hanteras som önskemål och kan ej garanteras. Observera att det inte går att ange ett annat antal gäster än det ni bokat för i detta fält.

Reservation
Vi håller ert reserverade bord max 30 minuter efter bokad ankomsttid.

Avbokning eller ändring
Önskar ni boka av ert bord eller göra ändringar görs det lättast via länken i ert bekräftelsemail.

Parkering
Vi har dessvärre inga egna parkeringsplatser utan hänvisar till kommunala platser i närheten. För er som kommer med tåg eller buss är det endast en kort promenad från Karlskrona Centralstation.

Hundar
Vi tillåter dessvärre inte hundar i restaurangen.

Betalning
Vi accepterar alla vanliga betal- och kreditkort inklusive American Express. Antonio’s är en kontantfri restaurang. Önskas faktura behöver vi era företagsuppgifter med organisationsnummer, adress och referens.

Varmt välkomna till oss på Antonio´s i Karlskrona!