IMG_6571

Hej och välkommen till vår restaurangfamilj!

Vi älskar människor, sorl, musik och skratt, grytor som puttrar, drinkar som skakas, korkar som flyger, pizzor som svettas och råvaror av finaste kvalitet. Vi har en förkärlek till Italien men gillar egentligen all mat som lagas med hjärtat! I vårt vackra Blekinge finns mängder av bra produkter och råvaror som vi gärna använder i vår matlagning. 

Vi driver tre restaurangverksamheter i Karlskrona med lite olika inriktningar. 

Restaurang Antonio’s  – Kärleken till Karlskrona och det italienska köket har format vår pärla Antonio’s. En plats där människor möts och inspireras – mathantverk – goda drycker – napolitansk pizza – färsk pasta – och utsökta rätter från det väldoftande italienska köket. Vacker inramat av den Blekingska skärgården. 

Paraply Pop Up (sommartid)- Mat och dryck under bar himmel när vår skärgårdsstad är som vackrast. Vedeldad napolitansk pizza, charketurier, sallader, ostar och iskalla drycker. Enkelt och magiskt gott! Boulebanor, livemusik och trevligt häng får varje solkysst sommarböna att stanna på en god bit mat och trevligt umgänge.

Antonio’s Event, catering & upplevelserestaurang  – Ambulerande konceptrestaurang som kan etableras var som helst, och när som helst. 

Antonio’s – lediga tjänster just nu

Jobba med det fantastiska italienska köket i ett stort och vältrimmat team.

Kock – À la Carte

Vi söker dig som älskar mat i allmänhet och det italienska köket i synnerhet. Tidigare vana från liknande restaurangkök är meriterande men inget krav. I vårt kök håller vi högt tempo och jobbar strukturerat och välorganiserat och du ska gilla att jobba snabbt och effektiv utan att tumma på kvalitet. Gästens upplevelse är vår ledstjärna och du brinner för att leverera detaljerna på tallriken. Hos oss jobbar du tillsammans med erfarna kockar från hela världen och vi hjälps alltid åt för att hålla den nivån vi vill och leverera en matupplevelse i världsklass. Tjänsten utlyses för två personer.

 

Kock – Event/Konferens

Vi söker dig som är grym på att ha fantastiska frallor redo till konferensen på morgonen eller som gör världens bästa fikaupplevelse. Med fokus på det lilla extra tror vi att du är en som gillar att baka både gott och nyttigt, förbereda luncher, göra magiska mackor, smoothies och annat härligt till energitörstande konferensdeltagare. Vi tror att du drivs av att jobba med hållbarhet och med bra råvaror. En självgående roll med stort ansvar att leverera den bästa konferensupplevelsen till alla våra gäster. Tjänsten är förlagd dagtid. Lönen sätter vi efter överenskommelse. Goda möjligheter för rätt person. Tveka inte med din ansökan – tjänsterna tillsätts löpande.

Ansökan skickas till fredrik@antonios.se