c

IMG_6571

Hej och välkommen till vår restaurangfamilj!

Är du sugen på att jobba i ett team som älskar att skapa magiska mat- och dryckesupplevelser? Vill du vara del av en familj där vi stöttar varandra att växa i sina roller, lära sig nya saker och bli ännu bättre? Då ska du jobba hos oss! Och det är bums!

 

Vilka vi är – Vi älskar människor, sorl, musik och skratt, grytor som puttrar, drinkar som skakas, korkar som flyger, pizzor som svettas och råvaror av finaste kvalitet. Vi har en förkärlek till Italien men gillar egentligen all mat som lagas med hjärtat! I vårt vackra Blekinge finns mängder av bra produkter och råvaror som vi gärna använder i vår matlagning. 

Vi driver tre restaurangverksamheter i Karlskrona med lite olika inriktningar. 

Restaurang Antonio’s  – Kärleken till Karlskrona och det italienska köket har format vår pärla Antonio’s. En plats där människor möts och inspireras – mathantverk – goda drycker – napolitansk pizza – färsk pasta – och utsökta rätter från det väldoftande italienska köket. Vacker inramat av den Blekingska skärgården. 

Paraply Pop Up (sommartid)- Mat och dryck under bar himmel när vår skärgårdsstad är som vackrast. Vedeldad napolitansk pizza, charketurier, sallader, ostar och iskalla drycker. Enkelt och magiskt gott! Boulebanor, livemusik och trevligt häng får varje solkysst sommarböna att stanna på en god bit mat och trevligt umgänge.

Antonio’s Event, catering & upplevelserestaurang  – Ambulerande konceptrestaurang som kan etableras var som helst, och när som helst. 

Vi söker personal omgående för flertalet olika roller.
Kockar, servis, plock, städ och event

Ansökan skickas till fredrik@antonios.se