c

IMG_6571

Hej och välkommen till vår restaurangfamilj!

Är du sugen på att jobba i ett team som älskar att skapa magiska mat- och dryckesupplevelser? Vill du vara del av en familj där vi stöttar varandra att växa i sina roller, lära sig nya saker och bli ännu bättre? Då ska du jobba hos oss! Och det är bums!

 

Just nu söker vi sommarpersonal till vår popup-restaurang.
Mat och dryck under bar himmel när vår skärgårdsstad är som vackrast. Vedeldad napolitansk pizza, charketurier, sallader, smashed burgers ostar och iskalla drycker. Enkelt och magiskt gott! Livemusik och trevligt häng får varje solkysst sommarböna att stanna på en god bit mat och trevligt umgänge.

Säsongspersonal – bar, kök, plock och servering

Vi söker dig som tycker om att vara del av ett stort team och som gillar att jobba i en social miljö där det händer mycket. Du är lösningsorienterad och flexibel och inte rädd att rycka in där det behövs. Det är en fördel om du jobbat inom restaurang tidigare och är van vid att ta hand om gäster och servera/stå i bar, har erfarenhet som kock, plock/disk eller liknande, men det är inget krav. Så länge du är glad, pigg och sugen på att lära dig saker och utvecklas tillsammans med oss, så är du helt rätt för vår fina oas mitt i Karlskrona.

Ansökan skickas till viktor@paraply.se