Antonios_Personal_2020

Hej och välkommen till vår restaurangfamilj!

Vi älskar människor, sorl, musik och skratt, grytor som puttrar, drinkar som skakas, korkar som flyger, pizzor som svettas och råvaror av finaste kvalitet. Vi har en förkärlek till Italien men gillar egentligen all mat som lagas med hjärtat! I vårt vackra Blekinge finns mängder av bra produkter och råvaror som vi gärna använder i vår matlagning. 

Vi driver tre restaurangverksamheter i Karlskrona med lite olika inriktningar. 

Restaurang Antonio’s  – Kärleken till Karlskrona och det italienska köket har format vår pärla Antonio’s. En plats där människor möts och inspireras – mathantverk – goda drycker – napolitansk pizza – färsk pasta – och utsökta rätter från det väldoftande italienska köket. Vacker inramat av den Blekingska skärgården. 

Paraply Pop Up – Mat och dryck under bar himmel när vår skärgårdsstad är som vackrast. Vedeldad napolitansk pizza, charketurier, sallader, ostar och iskalla drycker. Enkelt och magiskt gott! Boulebanor, livemusik och trevligt häng får varje solkysst sommarböna att stanna på en god bit mat och trevligt umgänge.

Antonio’s Event, catering & upplevelserestaurang  – Ambulerande konceptrestaurang som kan etableras var som helst, och när som helst. 

Nedan tjänster utlyses för samtliga av våra verksamheter.

På vår Pop Up-restaurang på Fisktorget, en av de finaste platserna i Karlskrona centrum, serverar vi rykande färsk Napolitansk pizza, hemgjorda smashburgers, öl-, vin och svalkande drinkar, chark- och ostbrickor, sallader mm. I fyra år har vår sommarrestaurang gjort succé både för inresta besökare så väl som Karlskroniter. Stämningen och alla trevliga gäster gör alla dagar hela sommaren till de bästa.

Paraply popup under perioden 1 juni – 31 aug

Vi söker en engagerad, glad och ansvarsfull person som kan bistå vår platschef. Är det du?

Tjänsten

Vi söker dig som är van vid att leda stora team, som har erfarenhet av restaurang- och serviceyrket och tycker om att ha många bollar i luften. Du kommer tillsammans med platsansvarig ha hand om planering och etablering av restaurangen samt inköp, lager och logistik. Perioden gäller slutet av maj till mitten av augusti och innebär heltidstjänst.

Till vår Food Truck som levererar Smashburgers och fräscha sallader söker vi kökspersonal, med eller utan tidigare vana.

Tjänsten

Vi söker dig som är duktig på att fokusera, planera och leverera under stress. Som älskar högt tempo och att vara del av ett fantastiskt team som jobbar intensivt och strukturerat. Du ska vara matintresserad och vilja vara med och servera de bästa Smashburgers i hela Karlskrona. Tidigare vana är bra men inget krav.

Välkommen att skicka in en ansökan till ciao@antonios.se
Märk din ansökan tydligt med vilken roll du söker.

Antonio’s – tjänsterna tillsätts löpande

Vi söker både serveringspersonal och plock/disk till sommaren.

Tjänsten

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, är social, brinner för service och tycker om att prata med folk och få dem att trivas. Du ska tycka om perioder av högt tempo och kunna hantera olika uppgifter samtidigt. Hos oss blir du en del av ett stort team som brinner för att göra varje besök hos oss till det bästa! Vi drivs av glädje och passion för mat, dryck och upplevelser. Serveringspersonal skall vara över 18 år.

Jobba med det fantastiska italienska köket i ett stort och vältrimmat team.

Tjänsten

Vi söker dig som älskar mat i allmänhet och det italienska köket i synnerhet. Tidigare vana från liknande restaurangkök är meriterande men inget krav. I vårt kök håller vi högt tempo och jobbar strukturerat och välorganiserat och du ska gilla att jobba snabbt och effektiv utan att tumma på kvalitet. Hos oss jobbar du tillsammans med erfarna kockar från hela världen och vi hjälps alltid åt för att hålla den nivån vi vill och leverera en matupplevelse i världsklass.

Ansökan skickas till ciao@antonios.se
Märk din ansökan tydligt med vilken roll du söker.