IMG_6571

Hej och välkommen till vår restaurangfamilj!

Vi älskar människor, sorl, musik och skratt, grytor som puttrar, drinkar som skakas, korkar som flyger, pizzor som svettas och råvaror av finaste kvalitet. Vi har en förkärlek till Italien men gillar egentligen all mat som lagas med hjärtat! I vårt vackra Blekinge finns mängder av bra produkter och råvaror som vi gärna använder i vår matlagning. 

Vi driver tre restaurangverksamheter i Karlskrona med lite olika inriktningar. 

Restaurang Antonio’s  – Kärleken till Karlskrona och det italienska köket har format vår pärla Antonio’s. En plats där människor möts och inspireras – mathantverk – goda drycker – napolitansk pizza – färsk pasta – och utsökta rätter från det väldoftande italienska köket. Vacker inramat av den Blekingska skärgården. 

Paraply Pop Up (sommartid)- Mat och dryck under bar himmel när vår skärgårdsstad är som vackrast. Vedeldad napolitansk pizza, charketurier, sallader, ostar och iskalla drycker. Enkelt och magiskt gott! Boulebanor, livemusik och trevligt häng får varje solkysst sommarböna att stanna på en god bit mat och trevligt umgänge.

Antonio’s Event, catering & upplevelserestaurang  – Ambulerande konceptrestaurang som kan etableras var som helst, och när som helst. 

Antonio’s – lediga tjänster just nu

Platschef – Paraply popup, maj – aug

Vi söker dig som är van vid att leda stora team, som har erfarenhet av restaurang- och serviceyrket och tycker om att ha många bollar i luften. Du kommer ansvara för planering och etablering av restaurangen samt inköp, lager och logistik. I ditt team jobbar kockar, servispersonal, vakter, städ och områdesvärdar, vilka behöver ett stabilt ledarskap med god kommunikation och tydliga ramar. Perioden gäller maj-augusti och innebär heltidstjänst. Lön efter överenskommelse.

Säsongspersonal – Paraply Popup, juni – aug

Vi söker dig som tycker om att vara del av ett stort team och som gillar att jobba i en social miljö där det händer mycket. Du är lösningsorienterad och flexibel och inte rädd att rycka in där det behövs. Det är en fördel om du jobbat inom restaurang tidigare och är van vid att ta hand om gäster och servera/stå i bar, har erfarenhet från kök, plock/disk eller liknande, men det är inget krav. Så länge du är glad, pigg och sugen på att lära dig saker och utvecklas tillsammans med oss, så är du helt rätt för får fina oas mitt i Karlskrona. Lön efter överenskommelse.

Ansökan skickas till jobb@antonios.se